JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      13.10. Pondělí: Porková s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Kuřecí prsíčko zapečené s rajčátky a sýrem, pečené brambory
      2. Plovdivské vepřové maso s těstovinami (1,3)
      3. Krémové cuketové riozoto s kuřecím masem
      4. Smažená brokolice, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      5. Míchaný zeleninový salát s mozarellou, rukolou a bazalkovým pestem, pečivo (1,3,7)

      14.10. Úterý: Fazolová (1)

      1. Kuřecí špíz se zeleninou, šťouchané brambory (1)
      2. Vepřová pečeně s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
      3. Buřtíkový guláš, chleba (1,3)
      4. Fusilly s tuňákem, kukuřicí a smetanou (1,3,4,7)
      5. Zeleninová směs se sojovým masem, rýže (9)

      15.10. Středa Gulášová (1)

      1. Špagety po milánsku s kuřecím masem, tomatem a kukuřicí (1,3)
      2. Záhorácký závitek z vepřového masa (zelí, uzenina), rýže (1)
      3. Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše ( 1,3,7 )
      4. Domácí bramborové taštičky plněné povidly, sypané perníkem (1,3)
      5. Květákové kari s pohankou

      16.10. Čtvrtek: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)

      1. Smažený vepřový řízek v bylinkové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Zapékané císařské brambory z mletého masa (1,3,7)
      4. Míchaný zelenin. salát s kuřecími nudličkami v těstíčku, kari dresink a pečivo (1,3,7)
      5. Farfale se sušenými rajčátky a mozarellou (1,3)

      17.10. Pátek: Koprová s vejcem a brambory (1,3,7)

      1. Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7)
      2. Domácí bramborové taštičky plněné uzeným masem a cibulkou, dušené zelí (1,3)
      3. Dušená vepřová játra na cibulce, rýže (1)
      4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
      5. Dušený špenát s volským okem, vařené brambory (1,3)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    20.10. Pondělí: Kmínová s vejcem a bramborem (1,3)

    1. Kuřecí soté, rýže (1,3,7)
    2. Kuřecí stehno pečené na švestkách, šťouchané brambory (1)
    3. Lasagne po boloňsku (1,3,7)
    4. Míchaný zeleninový salát s řízečkama z vepřové panenky, americký dresink (1,3,7)
    5. Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)

    21.10. Úterý: Čočková (1,3)

    1. Smažený kuřecí řízek v kokosové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
    2. Dušené vepřové maso na kmíně, rýže (1)
    3. Pikantní fazole s klobáskou, chleba (1,3)
    4. Jablková žemlovka s tvarohem (1,3,7)
    5. Gnochi s omáčkou z modrého sýru, sypané vlašskými ořechy (1,3,7,8)

    22.10. Středa Valašská kyselice (1,7)

    1. Těstoviny s vepřovým masem, žampiony, slaninou a smetanou (1,3,7)
    2. Domácí sekaná pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3)
    3. Smažený soukenický řízek, bramborová kaše ( 1,3,7 )
    4. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly ( 3 ks ) (1,3,7)
    5. Zapékané brambory "Dauphine" (7)

    23.10. Čtvrtek: Česneková krémová s opečeným chlebem (1,3,7)

    1. Indické máslové kuře, pečené brambory (1,7)
    2. Cikánská vepřová kýta, rýže (1)
    3. Zapékané těstoviny s uzeným masem a cibulkou, okurek (1,3,7)
    4. Zapékané rybí filé s rajčátky a sýrem, bramborová kaše (4,7)
    5. Míchaný zel. salát se smaž. sýrovými kousky a bylinkovým dresinkem, pečivo (1,3,7)

    24.10. Pátek: Italská s těstovinami (1,3)

    1. Kuřecí nudličky s ananasem, arašídy a rumem, rýže (8)
    2. Hovězí kližka po burgundsku, houskový knedlík (1,3,9)
    3. Krutí nudličky se sušenými rajčátky a olivami, těstoviny (1,3)
    4. Vepřové maso s cizrnou, rajčátky a bramborem
    5. Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory, tatarka (1,3,7,9)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2025
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!