JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      14.4. Pondělí: Koprová s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Tagliatelle s kuřecím masem, zeleninou, tomatem a smetanou (1,3,7)
      2. Dušená vepřová kýta na žampionech, rýže(1)
      3. Čočka na kyselo s grilovanou klobáskou a cibulkou, okurek a chleba (1,3)
      4. Smažené sýrové duo, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      5. Čočka na kyselo s volským okem a cibulkou, okurek a chleba (1,3)

      15.4. Úterý: Polévka z červené čočky (1)

      1. Kuřecí nudličky s ananasem, arašídy a rumem, rýže (8)
      2. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3)
      3. Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,7)
      4. Srbská pljeskavica, vařené brambory, ajvar
      5. Gnochi s omáčkou z modrého sýru, sypané vlašskými ořechy (1,2,3,6,7)

      16.4. Středa Gulášová (1)

      1. Smažený kuřecí řízek v kokosové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Záhorácký závitek z vepřového masa ( zelí, uzenina ) , rýže (1)
      3. Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3,7)
      4. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly (3 ks) (1,3,7)
      5. Míchaný zeleninový salát s mozarellou, rukolou a bazalkovým pestem, pečivo (1,3)

      17.4. Čtvrtek: Květáková s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Ragů z vepřové panenky na smetaně, rýže (1,7)
      2. Vepřová pečeně s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
      3. Kuřecí stehno pečené na švestkách, šťouchané brambory (1)
      4. Palačinky s ovocným džemem (1,3,7)
      5. Krémové rajčatové těstoviny s parmezánem (1,3)

      18.4. Pátek: Státní svátek (Zavřeno)


OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    21.4. Pondělí: Státní svátek ( zavřeno )

    22.4. Úterý: Kmínová s vejcem a bramborem (1,3)

    1. Smažený kuřecí řízek v sezamové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
    2. Cikánská vepřová kýta, rýže (1)
    3. Špagety s mletým masem, olivami a rajčátky (1,3)
    4. Zeleninové lečo s klobáskou, chleba (1,3)
    5. Míchaný zeleninový salát s uzeným tofu a hořčicovo – medovou zálivkou, pečivo (3)

    23.4. Středa Uzená s kroupami a zeleninou (9)

    1. Kuřecí soté, rýže (1,3,7)
    2. Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1,3)
    3. Fazole s tomatem a párkem, chleba (1,3)
    4. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, sypané makem a cukrem, máslo (1,3,7)
    5. Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)

    24.4. Čtvrtek: Hrstková (1)

    1. Kuřecí prsíčko na karamelizovaném jablíčku, pečené brambory
    2. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
    3. Čevapi z mletého masa, bramborová kaše, hořčice, cibulka a okurek (1,3,7)
    4. Sladké lasagne s tvarohem a ovocem (1,3,7)
    5. Zeleninová směs se sojovým masem, rýže (9)

    25.4. Pátek: Česneková krémová s opečeným chlebem (1,3,7)

    1. Vepřové nudličky na zelenině a víně, šťouchané brambory (9)
    2. Domácí bramborové taštičky plněné uzeným masem a cibulkou, dušené zelí (1,3)
    3. Krémové cuketové rizoto s kuřecím masem
    4. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    5. Farfale se sušenými rajčátky a mozarellou (1,3)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!