JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      18.8. Pondělí: Hrášková s krutony (1,3,7)

      1. Smažený kuřecí řízek v kokosové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Plovdivské vepřové maso s těstovinami (1,3)
      3. Srbské rizoto z mletého masa se zeleninou, sýr, okurek (9)
      4. Zapékané rybí filé s rajčátky a sýrem, vařené brambory (4)
      5. Míchaný zeleninový salát s mozarellou, rukolou a bazalkovým pestem, pečivo (1,3,7)

      19.8. Úterý: Rajská s těstovinami (1,3)

      1. Lasagne s kuřecím masem a třemi druhy sýrů (1,3,7)
      2. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Sladké risotto s meruňkami pošírovanými v karamelu
      5. Čočka na kyselo s volským okem a cibulkou, okurek a chleba (1,3)

      20.8. Středa Bramborový krém (1,7)

      1. Ragů z vepřové panenky na smetaně, rýže (1,7)
      2. Kuřecí stehno pečené na švestkách, šťouchané brambory (1)
      3. Buřtíkový guláš, chleba (1,3)
      4. Bramborové šulánky s makem, cukrem a máslem (1,3)
      5. Farfale se sušenými rajčátky a mozarellou (1,3)

      21.8. Čtvrtek: Špenátová s vejcem a bramborem (1,3)

      1. Indické máslové kuře, pečené brambory (1,7)
      2. Cikánská vepřová kýta, rýže (1)
      3. Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše (1,3,7)
      4. Míchaný zel. salát s bramborák. kuličkami plněnými kuřecím masem, dresink (1,3,7)
      5. Gnochi s omáčkou z modrého sýru, sypané vlašskými ořechy (1,3,7,8)

      22.8. Pátek: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)

      1. Kuřecí nudličky s ananasem, arašídy a rumem, rýže (8)
      2. Hovězí kližka po burgundsku, houskový knedlík (1,3,9)
      3. Zapékané francouzské brambory s uzeným masem,vejcem a cibulkou,okurek (3,7)
      4. Vepřové maso s cizrnou, rajčátky a brambory
      5. Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    25.8. Pondělí: Porková s vejcem a bramborem (1,3,7)

    1. Kuřecí prsíčko s omáčkou z italských bylinek, pečené brambory (1,7)
    2. Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1,3)
    3. Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (3,7)
    4. Zeleninové lečo s klobáskou, chleba (1,3)
    5. Míchaný zeleninový salát s uzeným tofu a hořčicovo-medovou zálivkou, pečivo (1,3)

    26.8. Úterý: Zelná (1)

    1. Špagety po milánsku s kuřecím masem, tomatem a kukuřicí (1,3)
    2. Dušené vepřové maso na kmíně, rýže (1)
    3. Smažený soukenický řízek, bramborová kaše (1,3,7)
    4. Míchaný zeleninový salát s marinovanými kuřecími špalíčky, chleba (1,3)
    5. Zapékané brambory "Dauphine" (7)

    27.8. Středa Hrstková (1)

    1. Vepřové nudličky na zelenině a víně, šťouchané brambory (1,9)
    2. Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík (1,3,7)
    3. Dušená vepřová játra na cibulce, rýže (1)
    4. Fusilly s tuňákem, kukuřicí a smetanou (1,3,4,7)
    5. Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory, tatarka (1,3,7,9)

    28.8. Čtvrtek: Frankfurtská (1,7)

    1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,9)
    2. Znojemská vepřová pečeně, rýže (1)
    3. Krůtí nudličky se sušenými rajčátky a olivami, těstoviny (1,3)
    4. Domácí bramborové taštičky plněné povidly, sypané perníkem (1,3)
    5. Cizrnový salát s pečenou zeleninou

    29.8. Pátek: Mrkvová (1,7)

    1. Kuřecí soté, rýže (1,3.7)
    2. Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7,9)
    3. Zapékané císařské brambory z mletého masa (1,3,7)
    4. Honzovy buchty s povidly, tvarohem a makem (4ks mix) (1,3,7)
    5. Zeleninové lasagne (1,3,7)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!