JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      10.11. Pondělí: Hrášková s krutony (1,3,7)

      1. Kuřecí prsíčko na karamelizovaném jablíčku, pečené brambory
      2. Dušená vepřová kýta, rýže (1)
      3. Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3)
      4. Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      5. Pikantní fazole se sojovým masem, chleba (1,3)

      11.11. Úterý: Bramborový krém (1,7)

      1. Fusilly s kuřecím masem a bazalkovou omáčkou (1,3,7)
      2. Pečená krkovička špikovaná česnekem s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
      3. Skotské vejce z mletého masa, bramborová kaše (1,3,7)
      4. Palačinky s domácí marmeládou (4 ks) (1,3,7)
      5. Studený salát s černé čočky s olivami a fetou, salsa a tortilla chips (1,3)

      12.11. Středa Rajská s těstovinami (1,3)

      1. Smažený kuřecí řízek v sezamové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Domažlické vepřové ragů na smetaně (vejce, okurek a hrášek), rýže (1,3,7)
      3. Zapékané francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a cibulí, okurek ( 3,7 )
      4. Míchaný zeleninový salát s pečenou mozarellou ve slanině, dresink a pečivo (1,3,7)
      5. Domácí bramborové knedlíky plněné sýrem feta s cibulkou a červeným zelím (1,3,7)

      13.11. Čtvrtek: Uzená s kroupami a zeleninou (1,9)

      1. Kuřecí kung – pao, rýže (3,8,9)
      2. Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Zapečené rybí filé se zakysanou smetanou a sýrem, bramborová kaše (4,7)
      5. Penne pomodoro sypané sýrem "Grand moravia" (1,3)

      14.11. Pátek: Celerová s uzeným sýrem (1,7)

      1. Smažená vepřová kapsa plněná nivou, šťouchané brambory (1,3,7)
      2. Kuřecí stehno "Ala bažant" s červeným zelím, bramborový knedlík (1,3)
      3. Kuskusové rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1,9)
      4. Kynuté knedlíky plněné čokoládou s tvarohem, cukrem a máslem (1,3,7)
      5. Míchaný zeleninový salát s grilovaným romadúrem, dresinkem a pečivem (1,3,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    17.11. Pondělí: Státní svátek

    18.11. Úterý: Špenátová s vejcem a bramborem (1,3)

    • Kuřecí prsíčko zapečené s broskví a sýrem, pečené brambory (1)
    • Mexický guláš z vepřového masa, hrášková rýže (1)
    • Špagety po boloňsku, sýr (1,3)
    • Míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími křidélky v sezamové strouhance, americký dresink (1,3,7)
    • Fazolky na smetaně s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)

    19.11. Středa Cizrnová (1)

    • Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
    • Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7,9)
    • Domácí nočky s dušeným zelím a klobáskou ( 1,3 )
    • Sladké lasagne s tvarohem a ovocem (1,3,7)
    • Kuskusové rizoto se zeleninou, sýr (9)

    20.11. Čtvrtek: Zelná (1)

    • Farfale s kuřecím masem a kari omáčkou (1,3,7)
    • Vepřový závitek s jablky, slaninou a křenem, rýže (1,7)
    • Smažený holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7)
    • Bramborové šulánky s makem, cukrem a máslem (1,3)
    • Bulgurový salát se sýrem feta

    21.11. Pátek: Frankfurtská (1,7)

    • Grilovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory (1,7)
    • Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem a cibulkou, dušené zelí (1,3)
    • Čočka na kyselo s grilovanou klobáskou a cibulkou, okurek a chleba (1,3)
    • Těstovinový salát s kuřecím masem, ananasem a zeleninou (1,3,7)
    • Krémové rajčatové rizoto s bazalkou a parmezánem

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2025
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!