JÍDELNÍČEK



Od 1.1.2025 dochází ke změnám cen za obědová menu.

Nové ceny: 
 - 120,- hlavní jídlo s polévkou 
 - 115,- hlavní jídlo bez polévky 
 - 20,- samostatná polévka 
 - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
 - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      13.1. Pondělí: Kmínová s vejcem a bramborem (1,3)

      1. Kuřecí prsíčko s volským okem a cibulkou, bramborová kaše (3,7)
      2. Plovdivské maso (vepřové) s těstovinami (1,3)
      3. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Hrachová kaše s uzeným masem a cibulkou, okurek a chleba (1,3,7)
      5. Hrachová kaše s volským okem a cibulkou, okurek a chleba (1,3,7)

      14.1. Úterý: Fazolová (1)

      1. Lasagne s kuřecím masem a špenátem (1,3,7)
      2. Jelítkový prejt s dušeným zelím, vařené brambory (1)
      3. Srbské rizoto z mletého masa se zeleninou, sýr, okurek (9)
      4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
      5. Zeleninové lasagne (1,3,7)

      15.1. Středa Koprová s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Smažená vepřová kapsa plněná červeným zelím, šťouchané brambory (1,3,7)
      2. Domácí sekaná pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3)
      3. Buřtíkový guláš, chleba (1,3)
      4. Zapékané těstoviny s tuňákem, tomatem, kukuřicí a sýrem (1,3,4,7)
      5. Krémové rajčatové rizoto s bazalkou a parmezánem

      16.1. Čtvrtek: Frankfurtská (1,7)

      1. Gnochi s kuřecím masem a kari omáčkou (1,3,7)
      2. Dušené vepřové na kmíně, rýže (1)
      3. Smažený holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7)
      4. Mix listových salátů s kuřecím masem a caesar dresinkem, krutony (1,3,4,7)
      5. Mix listových salátů s vařeným vejcem a caesar dresinkem, krutony (1,3,4,7)

      17.1. Pátek: Česneková krémová s opečeným chlebem (1,3,7)

      1. Kuřecí kebab s jogurtovo-citronovou omáčkou, pečené brambory (1)
      2. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
      3. Dušená vepřová játra na cibulce, rýže (1)
      4. Banánová žemlovka (1,3,7)
      5. Míchaný zeleninový salát s červenou řepou zapečenou s modrým sýrem, dresink a pečivo (1,3,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    20.1. Pondělí: Hrachová s opečeným chlebem (1,3)

    1. Kuřecí prsíčko zapečené s rajčátky a sýrem, pečené brambory
    2. Domažlické vepřové ragů na smetaně (vejce, okurek a hrášek), rýže (1,3,7)
    3. Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Těstovinový salát s kuřecím masem, ananasem a zeleninou (1,3,7)
    5. Zdravý těstovinový salát s bílým jogurtem a vejci (1,3,7)

    21.1. Úterý: Uzená s kroupami a zeleninou (9)

    1. Špagety po milánsku s kuřecím masem, tomatem a kukuřicí (1,3)
    2. Šumavský závitek z vepřového masa (zelí, uzenina), rýže (1,3)
    3. Smažená krůtí játra. Vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Musaka (mleté maso, lilek a brambory) (1,3,7)
    5. Řecký salát s balkánským sýrem a olivami, pečivo (1,3,7)

    22.1. Středa Zeleninová s vejcem a bramborem (1,3)

    1. Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7)
    2. Pečená krkovička špikovaná česnekem s červeným zelím, houskový knedlík (1,3)
    3. Zapékané francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a cibulkou, okurek (3,7)
    4. Zapékaná tilapie na smetanovém špenátu, vařené brambory (1,4,7)
    5. Italské houbové rizoto sypané sýrem "Grand moravia"

    23.1. Čtvrtek: Gulášová (1)

    1. Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
    2. Švestková omáčka s uzeným masem, bramborový knedlík (1,3)
    3. Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše (3,7)
    4. Sladké lasagne s tvarohem a ovocem (1,3,7)
    5. Míchaný zeleninový salát s grilovaným romadúrem, dresink a pečivo (1,3,7)

    24.1. Pátek: Brokolicová (1,7)

    1. Smažený vepřový řízek v bylinkové strouhance, šťouchané brambory (1,3,7)
    2. Hovězí kližka po burgundsku, houskový knedlík (1,3,9)
    3. Pasticcio s mletým masem (řecké lasagne z penne) (1,3,7)
    4. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly (3ks) (1,3,7)
    5. Guláš se sojovým masem a hráškovou rýží (1)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!