JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      14.7. Pondělí: koprová s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Dušené vepřové maso v kapustě, vařené brambory (1)
      3. Fazole s tomatem a s párkem, chleba (1,3)
      4. Těstovinový salát s kuřecím masem, ananasem a zeleninou (1,3,7)
      5. Kuskusové rizoto se zeleninou, sýr, okurek (9)

      15.7. Úterý: Francouzská cibulačka s krutony (1,3)

      1. Lasagne s kuřecím masem a žampiony (1,3,7)
      2. Domažlické vepřové ragů na smetaně (vejce, okurek a hrášek), rýže (1,7)
      3. Smažené karbenátky, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
      4. Míchaný zeleninový salát s mozarellou a shcward. šunkou, dresink a pečivo (1,3,7)
      5. Studený salát s černé čočky s olivami a fetou, salsa a tortilla chips (1,3)

      16.7. Středa Hrstková (1)

      1. Penne s kuřecím masem a bazalkovou omáčkou (1,3,7)
      2. Pečený vepřový bůček s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
      3. Smažená krůtí játra, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Krevetové rizoto se zeleninou (2,9)
      5. Míchaný zeleninový salát s gril. romadúrem, bylinkový dresink a pečivo (1,3,7)

      17.7. Čtvrtek: Frankfurtská (1,7)

      1. Grilovaná vepřová kotleta s fazolkami a slaninou, šťouchané brambory
      2. Jelítkový prejt s dušeným zelím, vařené brambory (1)
      3. Pečené kuřecí špalíčky s pečenou zeleninou a batáty
      4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
      5. Pečená zelenina s batáty a tofu se sezamem (11)

      18.7. Pátek: Zelná (1)

      1. Kuřecí prsíčko "Tandoori", pečené brambory (7)
      2. Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Halušky s dušeným zelím a uzeným masem s cibulkou (1,3)
      4. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly (3 ks ) (1,3,7)
      5. Celerové kari se špenátem, rýže (1,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    21.7. Pondělí: Italská s těstovinami (1,3)

    1. Kuřecí prsíčko zapečené s broskví a sýrem, pečené brambory (1,7)
    2. Mexický guláš z vepřového masa, hrášková rýže (1)
    3. Moravské uzené s cibulkou, bramborová kaše, okurek (7)
    4. Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    5. Penne pomodoro sypané sýrem "Grand moravia" (1,3)

    22.7. Úterý: Fazolová (1)

    1. Smažený kuřecí řízek, letní bramborový salát bez majonézy (1,3,7)
    2. Šumavský závitek z vepřového masa (zelí, uzenina), rýže (1,3)
    3. Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3)
    4. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, sypané makem, cukrem a máslem (1,3,7)
    5. Bulgurový salát se sýrem feta

    23.7. Středa Gulášová (1)

    1. Kuřecí závitek plněný špenátem, bramborová kaše (1,7)
    2. Pečená krkovička špikovaná česnekem, dušené červené zelí, houskový knedlík (1,3)
    3. Čočka na kyselo s grilovanou klobáskou a cibulkou, okurek a chleba (1,3)
    4. Musaka ( mleté maso, lilek a brambory ) (1,7)
    5. Krémové rajčatové rizoto s bazalkou a parmezánem

    24.7. Čtvrtek: Česneková krémová s opečeným chlebem (1,3,7)

    1. Gnochi s kuřecím masem a kari omáčkou (1,3,7)
    2. Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu, víně a smetaně, rýže (1,7)
    3. Vepřová roláda plněná vajíčkovou fáší, bramborová kaše (1,3,7)
    4. Mix koblihů ( 4 ks ) (1,3,7)
    5. Míchaný zeleninový salát se smaženými tvarůžky a dresinkem, pečivo (1,3,7)

    25.7. Pátek: Květáková s vejcem a bramborem (1,3,7)

    1. Smažená vepřová kapsa plněná červeným zelím, šťouchané brambory (1,3,7)
    2. Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík (1,3,7)
    3. Kuskusové rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1,9)
    4. Zapékané těstoviny s tuňákem, tomatem, kukuřicí a sýrem (1,3,4,7)
    5. Míchaný zel. salát s červenou řepou zapečenou s nivou, dresink a pečivo (1,3,7)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!