JÍDELNÍČEK



    Bohužel z důvodu neustáleho navyšování cen potravin  jsme nuceni od 1.4.2025 změnit ceny za obědová menu.

    Nové ceny:
     - 125,- hlavní jídlo s polévkou
     - 120,- hlavní jídlo bez polévky
     - 20,- samostatná polévka
     - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
     - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      24.3. Pondělí: Česneková s vejcem a bramborem (3)

      1. Penne s kuřecím masem, špenátem a smetanou (1,3,7)
      2. Domažlické vepřové ragů na smetaně (vejce, okurek a hrášek), rýže (1,3,7)
      3. Pečené kuřecí špalíčky na bylinkách s pečenou zeleninou s batáty
      4. Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      5. Pečená zelenina s batáty, tofu a sezamem

      25.3. Úterý: Kulajda (1,3,7)

      1. Kuřecí prsíčko zapečené s rajčátky a sýrem, pečené brambory (1)
      2. Dušená vepřová kýta, rýže (1)
      3. Smažený soukenický řízek, bramborová kaše (1,3,7)
      4. Fusilly s krabími tyčinkami, tomatem a zeleninou (1,3,4)
      5. Studený čočkový salát s olivami a fetou, salsa a tortilla chips (1,3)

      26.3. Středa Fazolová (1)

      1. Opékané čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (1,3)
      2. Domácí sekaná pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3)
      3. Smažená krůtí játra, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Honzovy buchty s povidly, tvarohem a makem (4 ks mix) (1,3,7)
      5. Italské houbové rizoto sypané sýrem "Grand Moravia"

      27.3. Čtvrtek: Domácí bramboračka (1,9)

      1. Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
      2. Vepřové ražniči, šťouchané brambory (1,3)
      3. Zapékané těstoviny s uzeným masem a cibulkou, okurek (1,3,7)
      4. Kynuté knedlíky plněné ovocem s tvarohem, cukrem a máslem (1,3,7)
      5. Míchaný zeleninový salát s cibulovými kroužky a bylink. dresinkem, pečivo (1,3,7)

      28.3. Pátek: Celerová s uzeným sýrem (1,7)

      1. Smažený vepřový řízek v bylinkové strouhance, bramborová kaše (1,3,7)
      2. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
      3. Masové kuličky se sýrovou omáčkou a těstovinami (1,3,7)
      4. Musaka (mleté maso, lilek a brambory) (1,3,7)
      5. Ratatouille s kuskusem a sušenými rajčátky, sypaný sýrem "Grand moravia"

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    31.3. Pondělí: Porková s vejcem a bramborem (1,3,7)

    1. Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7)
    2. Švestková omáčka s uzeným masem, bramborový knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí rizoto se zeleninou, sýr, okurek (9)
    4. Zapékané rybí filé s rajčátky a sýrem, bramborová kaše (4,7)
    5. Míchaný zeleninový salát se smaženými sýrovými kousky a byl. dresinkem (1,3,7)

    1.4. Úterý: Rajská s těstovinami (1,3)

    1. Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7)
    2. Pečená krkovička špikovaná česnekem s červeným zelím, houskový knedlík (1,3)
    3. Pikantní fazole s klobáskou, chleba (1,3)
    4. Míchaný zeleninový salát s kuřecími nudličkami v těstíčku a kari dresinkem (1,3,7)
    5. Fazolky na smetaně s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)

    2.4. Středa Cizrnová (1)

    1. Indické máslové kuře, pečené brambory (1,7)
    2. Španělský ptáček z vepřového masa, rýže (1,3)
    3. Smažené karbenátky, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    4. Šulánky s makem, cukrem a máslem (1,3)
    5. Staročeský kroupový kuba s houbami

    3.4. Čtvrtek: Mrkvová (1,7)

    1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,9)
    2. Vepřová kotleta pečená na hruškách, šťouchané brambory (1)
    3. Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík (1,3,7)
    4. Domácí nočky s dušeným zelím a klobáskou (1,3)
    5. Bulgurový salát se sýrem feta

    4.4. Pátek: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)

    1. Katův šleh z vepřového masa, domácí bramboráčky (1,3)
    2. Hovězí námořnické maso s těstovinami (1,3)
    3. Krůtí kousky na smetanové paprice s houbami, rýže (1,7)
    4. Míx koblihů (4 ks) (1,3,7)
    5. Smažená brokolice, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!