JÍDELNÍČEK



Od 1.1.2025 dochází ke změnám cen za obědová menu.

Nové ceny: 
 - 120,- hlavní jídlo s polévkou 
 - 115,- hlavní jídlo bez polévky 
 - 20,- samostatná polévka 
 - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
 - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:

      9.12. Pondělí: Celerová s uzeným sýrem (1,7)

      1. Kuřecí řízek "Corn flakes", šťouchané brambory (1,3,7)
      2. Dušená vepřová kýta na žampionech, rýže (1)
      3. Srbská pljeskavica, vařené brambory, ajvar
      4. Penne pomodoro sypané sýrem "Grand moravia" (1,3)

      10.12. Úterý: Italská s těstovinami (1,3)

      1. Kuřecí kung – pao, rýže (3,8,9)
      2. Vepřová pečeně s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
      3. Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,7)
      4. Gnochi s omáčkou z modrého sýru sypané vlašskými ořechy (1,2,6,7)

      11.12. Středa Hrstková (1)

      1. Kuřecí prsíčko "Tandoori", pečené brambory
      2. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Špagety s mletým masem, olivami a rajčátky (1,3)
      4. Domácí bramborové taštičky plněné povidly a sypané perníkem (1,3)

      12.12. Čtvrtek: Žampionová (1,7)

      1. Fusilly s vepřovým masem, žampiony, slaninou a smetanou (1,3,7)
      2. Kuřecí stehno "Ala bažant" s červeným zelím, bramborový knedlík (1,3)
      3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Míchaný zeleninový salát s pečenou mozarellou ve slanině, dresink a pečivo (1,3,7)

      13.12. Pátek: Kapustová (1)

      1. Kuřecí soté, rýže (1,3,7)
      2. Hovězí námořnické maso s těstovinami (1,3)
      3. Moravské uzené s cibulkou, bramborová kaše, okurek (7)
      4. Míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími křidélky v sezamové strouhance a americký dresink (1,3,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    16.12. Pondělí: Porková s vejcem a bramborem (1,3,7)

    1. Vepřové nudličky po lesnicku, šťouchané brambory (1)
    2. Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu a smetaně, rýže (1,7)
    3. Fazole s tomatem a párkem, chleba (1,3)
    4. Farfale se sušenými rajčátky a mozarellou (1,3)

    17.12. Úterý: Domácí bramboračka (1,9)

    1. Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7)
    2. Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1,3)
    3. Krémové cuketové rizoto s kuřecím masem
    4. Míchaný zeleninový salát s mozarellou a schwardvaldzkou šunkou, dresink a pečivo (1,3,7)

    18.12. Středa Cizrnová (1)

    1. Opékané čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1,3)
    2. Vepřové výpečky s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
    3. Smažené karbenátky, vařené brambory, okurek (1,3,7)
    4. Honzovy buchty plněné povidly, tvarohem a makem (4 ks mix) (1,3,7)

    19.12. Čtvrtek: Zelná (1)

    1. Tagliatelle s kuřecím masem, zeleninou, tomatem a smetanou (1,3,7)
    2. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
    3. Skotské vejce z mletého masa, bramborová kaše (1,3,7)
    4. Zeleninová směs se sojovým masem, rýže

    20.12. Pátek: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)

    1. Grilovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou, pečené brambory (1,7)
    2. Hovězí nudličky "Stroganov", rýže (1,3,7)
    3. Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory, tatarka (1,3,9)
    4. Míchaný zeleninový salát s marinovanými kuřecími špalíčky, chleba (1,3)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!