JÍDELNÍČEK



Od 1.2.2024 dochází ke změnám cen za obědová menu.

Nové ceny: 
 - 115,- hlavní jídlo s polévkou 
 - 110,- hlavní jídlo bez polévky 
 - 20,- samostatná polévka 
 - 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo 
 - 5,- jednorázový obal na polévku


V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte na tel.: 724 827 258 nebo na mail: tribratrisro@email.cz


OBĚDY NA TENTO TÝDEN:


      6.5. Pondělí: Koprová s vejcem a bramborem (1,3,7)

      1. Fusilly s kuřecím masem, špenátem a smetanou (1,3,7)
      2. Dušené vepřové maso v mrkvi a hrášku, vařené brambory (1)
      3. Srbské rizoto z mletého masa se zeleninou, sýr, okurek (9)
      4. Řecký salát s balkánským sýrem a olivami, pečivo (1,3,7)

      7.5. Úterý: Mrkvová (1,7)

      1. Kuřecí stripsy v jogurtové marinádě a corn flakes, bramborová kaše (7)
      2. Šumavský závitek z vepřového masa (zelí, uzenina), rýže (1,7)
      3. Buřtíkový guláš, chleba (1,3)
      4. Květákové kari s pohankou

      8.5. Středa Státní svátek

      9.5. Čtvrtek: Cizrnová (1)

      1. Katův šleh z vepřového masa, domácí bramboráčky (1,3)
      2. Hovězí kližka po burgundsku, houskový knedlík (1,3,9)
      3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
      4. Těstovinový salát s kuřecím masem, ananasem a zeleninou (1,3,7)

      10.5. Pátek: Gulášová (1)

      1. Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
      2. Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7,9)
      3. Čevapi z mletého masa, bramborová kaše, hořčice, cibule a okurek (1,3,7)
      4. Mix koblihů (4 ks) (1,3,7)

OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:

    13.5. Pondělí: Kmínová s vejcem a bramborem (1,3)

    1. Smažená vepřová kapsa plněná nivou, šťouchané brambory (1,3,7)
    2. Kuřecí stehno pečené na švestkách a slanině, rýže (1)
    3. Fazole s tomatem a párkem, chleba (1,3)
    4. Míchaný zeleninový salát s grilovaným romadúrem, dresinkem a krutony (1,3,7)

    14.5. Úterý: Domácí bramboračka (1,9)

    1. Kuřecí soté, rýže (1,3,7)
    2. Vepřový guláš na černém pivu, houskový knedlík (1,3)
    3. Smažené sýrové duo (hermelín a eidam), vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Fusilli s tuňákem, kukuřicí a smetanou (1,3,4,7)

    15.5. Středa Hrachová s opečeným chlebem (1,3)

    1. Kuřecí špíz se zeleninou, bramborová kaše (1,7)
    2. Dušená vepřová játra na cibulce, rýže (1)
    3. Halušky s bryndzou a uzeným masem s cibulkou (1,3,7)
    4. Bramborové šulánky s makem a cukrem (1,3)

    16.5. Čtvrtek: Špenátová s vejcem a bramborem (1,3,7)

    1. Lasagne s kuřecím masem a třemi druhy sýrů (1,3,7)
    2. Dušené vepřové maso s hříbkovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
    3. Skotské vejce z mletého masa, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    4. Kuskus s pečenou zeleninou, mozarellou a rukolou

    17.5. Pátek: Rajská s těstovinami (1,3)

    1. Kuřecí prsíčko na karamelizovaném jablíčku, pečené brambory
    2. Hovězí nudličky na zelenině a kari, rýže (1,7)
    3. Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)
    4. Míchaný zeleninový salát s pečenou mozarellou ve slanině, dresink a pečivo (1,3,7)

Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:


seznam alergenů ZDE

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu martinprokopmenu@email.cz nebo na telefonním čísle +420 792 318 308.


Martin Prokop 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!