JÍDELNÍČEK
Od 1.1.2025 dochází ke změnám cen za obědová menu.
Nové ceny:- 120,- hlavní jídlo s polévkou
- 115,- hlavní jídlo bez polévky
- 20,- samostatná polévka
- 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo
- 5,- jednorázový obal na polévku
OBĚDY NA TENTO TÝDEN:
- Kuřecí prsíčko s volským okem a cibulkou, bramborová kaše (3,7)
- Plovdivské maso (vepřové) s těstovinami (1,3)
- Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
- Hrachová kaše s uzeným masem a cibulkou, okurek a chleba (1,3,7)
- Hrachová kaše s volským okem a cibulkou, okurek a chleba (1,3,7)
- Lasagne s kuřecím masem a špenátem (1,3,7)
- Jelítkový prejt s dušeným zelím, vařené brambory (1)
- Srbské rizoto z mletého masa se zeleninou, sýr, okurek (9)
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
- Zeleninové lasagne (1,3,7)
- Smažená vepřová kapsa plněná červeným zelím, šťouchané brambory (1,3,7)
- Domácí sekaná pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3)
- Buřtíkový guláš, chleba (1,3)
- Zapékané těstoviny s tuňákem, tomatem, kukuřicí a sýrem (1,3,4,7)
- Krémové rajčatové rizoto s bazalkou a parmezánem
- Gnochi s kuřecím masem a kari omáčkou (1,3,7)
- Dušené vepřové na kmíně, rýže (1)
- Smažený holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7)
- Mix listových salátů s kuřecím masem a caesar dresinkem, krutony (1,3,4,7)
- Mix listových salátů s vařeným vejcem a caesar dresinkem, krutony (1,3,4,7)
- Kuřecí kebab s jogurtovo-citronovou omáčkou, pečené brambory (1)
- Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
- Dušená vepřová játra na cibulce, rýže (1)
- Banánová žemlovka (1,3,7)
- Míchaný zeleninový salát s červenou řepou zapečenou s modrým sýrem, dresink a pečivo (1,3,7)
13.1. Pondělí: Kmínová s vejcem a bramborem (1,3)
14.1. Úterý: Fazolová (1)
15.1. Středa Koprová s vejcem a bramborem (1,3,7)
16.1. Čtvrtek: Frankfurtská (1,7)
17.1. Pátek: Česneková krémová s opečeným chlebem (1,3,7)
OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:
- Kuřecí prsíčko zapečené s rajčátky a sýrem, pečené brambory
- Domažlické vepřové ragů na smetaně (vejce, okurek a hrášek), rýže (1,3,7)
- Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
- Těstovinový salát s kuřecím masem, ananasem a zeleninou (1,3,7)
- Zdravý těstovinový salát s bílým jogurtem a vejci (1,3,7)
- Špagety po milánsku s kuřecím masem, tomatem a kukuřicí (1,3)
- Šumavský závitek z vepřového masa (zelí, uzenina), rýže (1,3)
- Smažená krůtí játra. Vařené brambory, tatarka (1,3,7)
- Musaka (mleté maso, lilek a brambory) (1,3,7)
- Řecký salát s balkánským sýrem a olivami, pečivo (1,3,7)
- Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7)
- Pečená krkovička špikovaná česnekem s červeným zelím, houskový knedlík (1,3)
- Zapékané francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a cibulkou, okurek (3,7)
- Zapékaná tilapie na smetanovém špenátu, vařené brambory (1,4,7)
- Italské houbové rizoto sypané sýrem "Grand moravia"
- Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
- Švestková omáčka s uzeným masem, bramborový knedlík (1,3)
- Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše (3,7)
- Sladké lasagne s tvarohem a ovocem (1,3,7)
- Míchaný zeleninový salát s grilovaným romadúrem, dresink a pečivo (1,3,7)
- Smažený vepřový řízek v bylinkové strouhance, šťouchané brambory (1,3,7)
- Hovězí kližka po burgundsku, houskový knedlík (1,3,9)
- Pasticcio s mletým masem (řecké lasagne z penne) (1,3,7)
- Bavorské vdolky s tvarohem a povidly (3ks) (1,3,7)
- Guláš se sojovým masem a hráškovou rýží (1)
20.1. Pondělí: Hrachová s opečeným chlebem (1,3)
21.1. Úterý: Uzená s kroupami a zeleninou (9)
22.1. Středa Zeleninová s vejcem a bramborem (1,3)
23.1. Čtvrtek: Gulášová (1)
24.1. Pátek: Brokolicová (1,7)
Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:
seznam alergenů ZDE