JÍDELNÍČEK
Od 1.1.2025 dochází ke změnám cen za obědová menu.
Nové ceny:- 120,- hlavní jídlo s polévkou
- 115,- hlavní jídlo bez polévky
- 20,- samostatná polévka
- 5,- jednorázový obal na hlavní jídlo
- 5,- jednorázový obal na polévku
OBĚDY NA TENTO TÝDEN:
- Kuřecí řízek "Corn flakes", šťouchané brambory (1,3,7)
- Dušená vepřová kýta na žampionech, rýže (1)
- Srbská pljeskavica, vařené brambory, ajvar
- Penne pomodoro sypané sýrem "Grand moravia" (1,3)
- Kuřecí kung – pao, rýže (3,8,9)
- Vepřová pečeně s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
- Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,7)
- Gnochi s omáčkou z modrého sýru sypané vlašskými ořechy (1,2,6,7)
- Kuřecí prsíčko "Tandoori", pečené brambory
- Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7,9)
- Špagety s mletým masem, olivami a rajčátky (1,3)
- Domácí bramborové taštičky plněné povidly a sypané perníkem (1,3)
- Fusilly s vepřovým masem, žampiony, slaninou a smetanou (1,3,7)
- Kuřecí stehno "Ala bažant" s červeným zelím, bramborový knedlík (1,3)
- Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
- Míchaný zeleninový salát s pečenou mozarellou ve slanině, dresink a pečivo (1,3,7)
- Kuřecí soté, rýže (1,3,7)
- Hovězí námořnické maso s těstovinami (1,3)
- Moravské uzené s cibulkou, bramborová kaše, okurek (7)
- Míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími křidélky v sezamové strouhance a americký dresink (1,3,7)
9.12. Pondělí: Celerová s uzeným sýrem (1,7)
10.12. Úterý: Italská s těstovinami (1,3)
11.12. Středa Hrstková (1)
12.12. Čtvrtek: Žampionová (1,7)
13.12. Pátek: Kapustová (1)
OBĚDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN:
- Vepřové nudličky po lesnicku, šťouchané brambory (1)
- Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu a smetaně, rýže (1,7)
- Fazole s tomatem a párkem, chleba (1,3)
- Farfale se sušenými rajčátky a mozarellou (1,3)
- Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7)
- Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1,3)
- Krémové cuketové rizoto s kuřecím masem
- Míchaný zeleninový salát s mozarellou a schwardvaldzkou šunkou, dresink a pečivo (1,3,7)
- Opékané čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1,3)
- Vepřové výpečky s dušeným zelím, houskový knedlík (1,3)
- Smažené karbenátky, vařené brambory, okurek (1,3,7)
- Honzovy buchty plněné povidly, tvarohem a makem (4 ks mix) (1,3,7)
- Tagliatelle s kuřecím masem, zeleninou, tomatem a smetanou (1,3,7)
- Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
- Skotské vejce z mletého masa, bramborová kaše (1,3,7)
- Zeleninová směs se sojovým masem, rýže
- Grilovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou, pečené brambory (1,7)
- Hovězí nudličky "Stroganov", rýže (1,3,7)
- Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory, tatarka (1,3,9)
- Míchaný zeleninový salát s marinovanými kuřecími špalíčky, chleba (1,3)
16.12. Pondělí: Porková s vejcem a bramborem (1,3,7)
17.12. Úterý: Domácí bramboračka (1,9)
18.12. Středa Cizrnová (1)
19.12. Čtvrtek: Zelná (1)
20.12. Pátek: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
Jídelníčky ke stažení ve formátu PDF:
seznam alergenů ZDE